Allt för Hälsan & Skönhet

Hälsa och skönhetsmässa i Hem och Fritidshuset
Lör-sön 10-11/3 2018
Kl 11.00 - 15.00
Torp Köpcentrum
Gratis provapå Yoga kl 11.30 båda dagarna!

Passa på att vara en av utställarna och få din verksamhet exponerad riktigt bra i Uddevalla med omnejd! Begränsat med utställarplatser så säkra din plats i tid. Din verksamhet kommer presenteras här på hemsidan efter din anmälan är genomförd och mässan marknadsförs framförallt genom Torps kanaler. Mässan kommer bland annat exponeras i Torp Magasinet som delas ut till 100 000 hushåll i Uddevalla med omnejd. Marknadsföras på Torps FB-sida, på deras skärmar i varuhuset, i kundklubbshäftet som delas ut i 10 000 exemplar, i deras kundklubbsapp och skyltläga längst E6.

Skicka ett mail till info@halsatorp.se och beskriv din verksamhet, berätta vem du är och vad du vill göra på Hälsodagen. Efter godkännande och utställningskostnaden är betald lägger vi in din verksamhet under senaste anmälda, så presentera gärna din verksamhet kortfattat i text och bifoga en bild efter anmälan. Eftersom vi eftersträvar ett brett utbud med mångfald för besökarna förbehåller vi oss rätten att godkänna endast ett fåtal utställare per ”produkt” enligt ”först till kvarn”- principen.

Utställningskostnad:

Avgift: 1950 kr (momsfritt) á 2×2 kvm. Ni kan även boka större plats om så önskas.

Utställarplats:

Utställarplats på 2×2 kvm. Det är inte tillåtet att ha personer från olika företag på samma utställarplats (förutom om ni är partners i en salong). Det är inte tillåtet att lämna sin utställarplats innan mässan är avslutad kl 15:00. Mässan startar kl 11.00.

Vill ni dessutom ha plats för prova-på-behandling, gruppträning eller föreläsning så har vi utrymme för det.

Du tar själv med dig eventuell monter. Bord finns att hyra, du kan även hyra vikskärm för affischer. Valbara tilläggskostnader väljer du som tillägg i anmälan.

Valbara tilläggskostnader:

– Hyra bord 180 x 70 cm; 100:- exkl. moms
– Hyra stolar; á 50:- exkl. moms
– Hyra vikskärm av papp 210b*180h cm; 300:- exkl. moms
– Elektricitet; 100:- exkl. moms
– Hyra svart bordsduk; á 100:- exkl. moms

Betalning:
Efter vi godkänt din verksamhet behöver du betala utställningskostnaden/faktura inom 10 dagar för att platsen ska vara säkrad.

Affischering:
Affischering är endast tillåten på din plats. Det är absolut förbjudet att spika upp saker på väggarna.

Städning/regler:
Var och en lämnar sin golvyta städad och ren efter sig. Det är inte tillåtet att ta bord och stolar från andra delar av lokalen. Det är ej tillåtet att ta elektricitet från någon annan utställares yta. All verksamhet skall ske inom den beställda golvytan.

Förtäring:
Det finns mycket gott att köpa inne på Torp Köpcentrum.

Avbokning:
Anmälan är bindande och avgiften återbetalas ej, oavsett orsak.